Dimecres 19, 12hr. jornada reivindicativa #CAPaManso i assemblea a les 19hr.

A-bpR8ZCEAEtR26.jpg:large

Avui en assemblea algunes companyes ens han explicat com ha anat l’assemblea de treballadores convocada pel comitè de LA empresa.

Sembla que s’han destapat les vergonyes d’aquest comitè, que no ha donat informació sobre el contingut de l’informe de la sindicatura de comptes i no vol donar suport a la lluita de les treballadores en la tancada a diferència de la resta de comitès d’altres hospitals, a on no només han donat suport sinó que les han promogut.

L’ordre del dia tampoc incloïa el procés de privatització de l’Hospital Clínic, només el tema relacionat amb la paga de nadal….Vamos, que han sigut mooltes les veus crítiques i DESTITUENTS cap al comitè. L’assemblea s’ha gravat i s’oferirà l’acta perquè tothom pugui tenir accés.

Ens han acompanyat a l’assemblea els companys de la lluita de treballadors de Telefònica http://huelgadehambreentelefonica.blogspot.com.es/ i ens han explicat que preparen una acció per la readmissió de Marcos abans del congrés de telefonia. Gran la marea blava!

FELICITATS PER LA VALENTIA de totes les implicades aquests dies EN DEFENSAR ELS NOSTRES DRETS, com a treballadores i com a usuàries de la Sanitat Pública amb gestió TRANSPARENT. Efectivament, estem tancades per totes.

A l’assemblea de treballadores i usuàries de les 19 hem arribat a l’acord de:

– Convocar demà a les 12h per fer un cercavila fins al CAP de Manso a on es rebran companyes del CAP. Per l’acció necessitem el màxim suport possible per demostrar al comitè de LA Empresa que no estem d’acord amb la seves actuacions i que no estem soles.

– Convocar assemblea demà a les 19hrs. al Clínic per fer valoració de la tancada i…seguir amb la lluita unitària.

– Obrim una llista d’email perquè totes estem en contacte, rebem informació i treballem en la organització interna. ENVIEU MAIL dient si sou treballadora o usuària/veïna a:

tancadaclinic@esquerraeixample.org

Salut i fins demà
Demanem la màxima difusió i suport!!
Anuncis

One thought on “Dimecres 19, 12hr. jornada reivindicativa #CAPaManso i assemblea a les 19hr.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s