Convocatòria d’assemblea per campanya de sanitat “Salvem el Clínic”, sí que hi han llits però estan tancats i ens neguem a anar a la privada

De l’Assemblea Esquerra Eixample:

http://www.esquerraeixample.org/2014/02/convocatoria-dassemblea-per-campanya-de-sanitat-salvem-el-clinic-si-que-hi-han-llits-pero-estan-tancats-i-ens-neguem-a-anar-a-la-privada/

Veïnes afectades, treballadores i col·lectius dels nostres barris afectats.

Volem convocar-vos a una reunió per plantejar una nova campanya al voltant del procés privatitzador de la nostra sanitat que inclou l’ofegament i retallades en els nostres hospitals públics i la derivació d’activitat a les entitats privades. És cosa de totes, de les persones que fem servir la sanitat pública i de les treballadores, definir com lluitem i com exigim els nostres drets, desobeïnt les lleis injustes si cal.

L’ordre del dia proposat i el lloc de reunió:

CAMPANYA-taules informatives a l’Hospital Clínic
DIJOUS 13/0272014
18:30 Av. de Roma 139

– TIPUS: Centrar l’acció en una presència sostinguda amb taula informativa. Per tant, convidar al màxim de col·lectius que treballin per una sanitat pública, universal i de qualitat sense discriminacions i sense exclussions.

– OBJECTIUS-Contingut (que NO lema, ja ho decidirem): Sí que hi han llits però estan tancats  i ens neguem a anar a la privada.

a) Que obrin els llits tancats. Al Clínic, recordem que resten tancats més de 100 llits…

b) Aturar les derivacions a la privada ha de ser un objectiu perquè el Director de l’hospital ja ha anunciat que hauran nous ajustos i proposa ampliar derivacions o retallades al personal.

– Altres continguts: repartir la publicació “Salvem el Clínic” que tenim pràcticament feta amb Assemblea TancadaClínic amb un apartat “Què pots fer tú” a on incloem info. sobre aquesta campanya.

– PARTICIPACIÓ al nou Consorci. Ja s’han aprovat els pressupostos i veurem com surt el decret per començar la redacció dels estatuts del nou Consorci, fer pressió des de la FAVB amb suport de totes nosaltres perquè es reconegui la participació de les usuàries. Hi han figures a les q ens podem referir com els consells de participació.

– Situació de la Maternitat.

Si voleu contactar: tancadaclinic@esquerraeixample.org

Només JuntesPodem!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s