Reposició del cartell que hi havia a l’entrada de l’Hospital Clínic, el tornarem a posar!

20140902_224246Reposició del cartell que hi havia a l’entrada de l’Hospital Clínic en contra de la privatització i per un Clínic 100% públic.

Aquesta acció es fer dimecres 29 d’octubre com a resposta a la retirada del cartell “la salut no és un negoci” per part de la direcció i amb connivència del comitè d’empresa de l’Hospital Clínic, que no ha volgut tornar a col·locar el cartell. Agraïm el suport i la participació de la secció sindical de CGT-Sanitat. A la notícia es llegeix que el cartell havia estat col·locat per persones al·lienes a l’Hospital… es refereix a les usuàries de la sanitat pública? a les treballadores i veïnes organitzades? es pretèn capitalitzar la propietat d’un hospital públic per part de gerents que privatitzen i precaritzen?…

Gràcies a l’intervenció dels castellers de l’Esquerra Independentista de Barcelona (XiquetsEI) vam gaudir d’uns moments molt emotius durant la penjada del nou cartell. La sanitat és nostra i la volem 100% pública!


Sí… l’han tornat a treure, però el tornarem a posar!

l’Assemblea d’usuàries, treballadores i estudiants TancadaClinic, organitzades també en la vocalia de salut de l’AAVVEE, va convocar al veinat a una acció simbólica per defensar la nostra sanitat pública sense retallades i lliure de privatitzacions, gestionada 100% pública, universal i de qualitat.

NO VOLEM LA PRIVATITZACIÓ DE L’HOSPITAL CLÍNIC NI DE CAP ALTRE CENTRE
VOLEM SANITAT PÚBLICA, GESTIONADA 100% PÚBLICA, UNIVERSAL I DE QUALITAT

Fotos al Flickr Assemblea de barri EsqEixample

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s