LLIURAMENT RECLAMACIONS AL SÍNDIC DE GREUGES

El passat 13 de febrer l’Assemblea d’usuàries i treballadores TancadaClínic dins la campanya Jo Trio Clínic, jo trio 100% públic. “Sí que hi ha llits, estan tancats. Sí que hi ha diners, però els deriven a la privada” ha lliurat a la Sindicatura de Greuges, les reclamacions recollides durant l’estiu de 2014. En total són 22 reclamacions. El contingut de les reclamacions posen en relació el tancament de llits i quiròfans amb la derivació de recursos i activitat als hospitals privats com el Sagrat Cor i la clínica Plató i les seves conseqüències en la qualitat de l’atenció, l’allargament del temps d’espera en urgències i en visites a especialistes. Aquestes derivacions són possibles perquè s’ha reestructurat l’àrea de salut integral de salut Barcelona Esquerra per permetre la derivació de 235.000 ciutadans, dels 525.000 ciutadans de l’àrea, a entitats privades.

Les usuàries exigim la reobertura  immediata  de  llits,  quiròfans, consultes  i  serveis   de l’Hospital Clínic amb   la  dotació   econòmica   i   el   personal   sanitari  suficients per donar una atenció adequada als malalts, que funcioni al 100×100 de la seva capacitat. Que s’aturin i es reverteixin les derivacions d’activitats a entitats privades i que  els  centres  públics  de l’àrea de salut Barcelona Esquerra rescatats amb  diners públics, com és el cas de l’Hospital Sagrat Cor, passin  a ser gestionats 100% sota titularitat i gestió públiques. En definitiva, que  el  100×100  dels  diners  públics  es  destinin  a finançar  centres  públics   i   no   es   transfereixin   per  incrementar   els   beneficis   dels  accionistes  dels centres privats.

Anuncis

One thought on “LLIURAMENT RECLAMACIONS AL SÍNDIC DE GREUGES

  1. Tendríamos que denunciar al gobierno de la Generalitat por la mala gestión de nuestra sanidad pública que financia y engorda, con el dinero de nuestros impuestos, a los consejos de administración de los hospitales privados, en detrimento de nuestra salud. Estos señores que se dedican a expoliar nuestra sanidad pública, educación pública, etc. Los mismos que quieren llevarnos a la independencia ¡¡¡

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s