TANQUEM BARNACLINIC S.A – 8 d’Abril – 18,30 h #Health4All

UN NEGOCI PRIVAT QUE S’APROFITA DELS RECURSOS DE L’HOSPITAL PÚBLIC

barnaclinics
Barnaclínic SA és un centre de negoci privat dins del propi hospital públic, és d’ús privilegiat i de benefici per a uns pocs, utilitza els recursos públics mentre l’Hospital  manté llits i quiròfans tancats, saturació a les urgències i retallades de personal i serveis.

En el marc d’aquestes Jornades europees en contra de la privatizació i la mercantilització de la sanitat (#Health4All el día 7 d’Abril), nosaltres també ens mobilitzarem contra aquest negoci privat que s’aprofita dels recursos d’un hospital públic.

Concentració a la porta de l’Hospital Cliníc (Carrer Villarroel, 170) El divendres 8 d’Abril a les 18,30 h.

#SalutPerTothom
#SaludParaTodos
#SantéPourTous
#Health4All

 poster_-_enAquí us deixem també tota la informació de les Jornades Europees #Health4All

El proper 7 d’abril és el Dia Mundial de la Salut, i també el dia escollit pels usuaris i treballadors de la salut, col.lectius i plataformes ciutadanes, sindicats i ONG per a manifestar-se contra la mercantilització de la Salut. Dins aquestes Jornades d’acció la Marea Blanca de Catalunya us convoca a una concentració a les 17.00h davant de la seu de la Delegació de la Comissió de la Unió Europea (Pg. de Gràcia 90, Barcelona). Tanmateix, s’anima a tothom a  penjar un llençol blanc als balcons i als centres de salut, com a mostra de suport.
poste 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s