És aquest el sistema que volem?

26abrilEstem en un context de contínues tisorades pressupostaries  amb disminució dels recursos destinats a la  sanitat pública.
Aquestes polítiques tenen com a finalitat precaritzar i degradar el sistema d’atenció pública mentre augmenta la privatització sanitària, de la mà de grups d’interès instal·lats tant en la política que s’està exercint des del CatSalut com dels lobbies: laboratoris, indústria sanitària i elits mèdiques, amb un clar interès de extraure beneficis econòmics que res tenen a veure amb la salut de les persones.
En aquest  DEBAT  volem convidar-vos a intercanviar la informació que procedeix de les treballadores i treballadors dels propis centres  amb la dels veïnes i veïns que han experimentat i sofert la degradació de l’atenció, tant en  centre de  salut  Manso  coma l’Hospital Clínic      amb derivacions a la  multinacional Hospital Sg. Cor, i amb  grups de poder que aposten per l’activitat privada alegítima dins del propi hospital públic o per seguir privatitzant els serveis a l’atenció primària.

És  aquest el sistema que  volem  ?
Veniu i ho parlem.

Defensar el sistema sanitari públic ens incumbeix a totes i tots !!

DIMARTS DIA  26  A LES  18.30  H
CALABRIA, 66

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s