Aturem el consorci i els estatuts del PSMAR: fora privada de la pública

CnP8wqgXYAA0fryCom ja sabeu el Departament de Salut segueix endavant amb els seus plans privatitzadors de la sanitat pública, a través del seu instrument favorit i que ho fa possible: el consorci  i els seus estatuts.
El mes passat  vàrem interceptar uns nous estatuts destinats al Consorci Parc Salut Mar que el CatSalut volia aprovar amb caràcter extraordinari.
Aquest Consorci, ha estat assenyalat per la Sindicatura de Comptes per les seves nombroses irregularitats en la gestió. També es caracteritza per les pèssimes condicions laborals de les treballadores i per les multiples deficiències en l’atenció a causa de la disminució i les retallades de recursos.
La Gerent és una de les lobistas millor pagades del sistema i actua com a sicària reprimint als treballadors però també a les veïnes que estan cada dimecres a  la porta recollint reclamacions i signatures.
Per tots aquest motiu, la coordinadora d’usuàries, treballadors i veïnes convoca a una Concentració-Acampada a l’Hospital del Mar per als dies 16-17.

Aquesta lluita és la nostra.

Tancada-Clínic va néixer per fer front als plans privatizadores de l’Hospital Clínic i la seva fórmula jurídica consorcial, amb uns estatuts que han permès i han donat cobertura legal a les  diferents conxorxes públic-privades que existeixen i també a Barnaclínic, negoci privat per a uns pocs que instaura la inequidad dins del propi centre.
Aquest és el model de negoci que volen imitar en el Consorci Mar, permetent l’entrada d’interessos privats i augmentant el poder gerencial, amb clars conflictes d’interès i irregularitats en la gestió.
Per això,  es tracta de la mateixa lluita, és la nostra lluita per una sanitat 100×100 pública, de propietat, titularitat, provisió i gestió pública i per fer fora als interessos privats del sistema sanitari.

CnO5RKSWEAAIqHb CnO5QZiWgAA_WLW CnO5QKhWAAA0-Lu CnO5P2OWcAABagg
Cnj-hfKW8AAFpKH.jpg
La seva lluita és la nostra.
Feu difusió

One thought on “Aturem el consorci i els estatuts del PSMAR: fora privada de la pública

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s