AVANTPROJECTE DE LLEI – DESTRUCCIÓ definitiva DELS SISTEMA SANITARI PÚBLIC

datauri-filePartint de la premissa que Catalunya pot regular autònomament les diferents possibilitats d’organització en  l’àmbit sanitari, el Departament de Salut de la Generalitat ha decidit elaborar una proposta de llei que presenta al Consell de Direcció del Servei Català de la Salut, en reunió extraordinària,  aquest dilluns dia 6.
Mitjançant aquesta llei, es vol legalitzar la prestació de serveis sanitaris i formes de gestió privades, cessions i autoritzacions per a la provisió de serveis sanitaris públics a altres proveïdors o “operadors”,   permeten i legalitzant també la cessió dels propis centres sanitaris i espais públics.
Des de Resistència Clínic i les companyes d’AcampadaMar estem denunciant des de fa temps aquesta corrupció legal que afavoreix l’enriquiment personal de algunes elits, ara lobbistes,  que tenen la seva representació perfecte en el cas de BARNACLINIC, un nínxol de negoci per a un pocs. O en el cas del canvi d’estatuts del Hospital del Mar, denunciat pels companys de Acampada Mar
Amb aquesta nova llei  que presenten dilluns, pretenen legalitzar definitivament el transvasament del patrimoni  i els diners públics, sense control públic, és a dir, NO SOTMESES A la NORMATIVA DE CONTRATACIÓ I CONTROL DEL SECTOR PÚBLIC.
D’aquesta manera tan senzilla, els nostres governants i grups de pressió, volen deteriorar i  trossejar encara més un sistema sanitari que ha vist retallat els pressupostos any rere anys, augmentar d’aquesta manera la seva destrucció i devastació planificada,  alhora d’ estimular el creixement exponencial del transvasament directe de diners públics a entitats diverses, fundacions opaques, i d’altres organitzacions ja existents o que es crearan ad hoc, precisament per això, treure profit directe dels diners públics que seran transvasats sense control públic, ara ja de manera legal.
Els casos de corrupció en la sanitat pública, les portes giratòries i la creació de lobbies que busquen benefici directe de les arques públiques ha estat la norma en el sistema català durant aquest anys. Faltava la Llei per legalitzar-ho.
Aquest és l’avantprojecte de llei  que volen aprovar el dilluns en una reunió “extraordinària” en la que els usuàries, veritables propietaris del sistema, no serem consultats.
Per això us convoquem aquest proper dilluns a les portes del Cat-Salut, per denunciar aquest espoli  i  en defensa de un veritable sistema sanitari públic, universal i de qualitat, ara en perill extrem de destrucció “legal”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s