Manifest pel tancament de BarnaClinìc S.A.

BARNACLINIC SA la clínica privada FRAUDULENTA dintre de l’Hospital Clínic I LA NOVA LLEI DEL SR. COMÍN, que la vol fer legal.

La Sindicatura de Comptes de Catalunya, en el seu últim informe, ha trobat nombroses irregularitats en la empresa BARNACLINIC SA que funciona com ENTITAT PRIVADA i que OCUPA els ESPAIS de l’H. Clínic.

La primera de totes les irregularitats es que es tracta d’una empresa IL·LEGAL , que ha funcionat APROFITANT-SE DELS RECURSOS PÚBLICS, INSTALACIONS, BENS I SERVEIS IMG_20170525_194709pagats pels impostos de totes i de tots, per BENEFICI D’UNS POCS, contravenint totes les lleis vigents. Es dir, constituint un FRAU DE LLEI

També ha funcionat amb DUES LLISTES D’ESPERA amb privilegis pels clients privats i per tant, establint la INEQUITAT en el sistema sanitari públic .

Mentre tancaven llits i quiròfans, o derivaven malalts a Hospitals privats, com el Sg. Cor o la Clínica Plató, utilitzaven els recursos, el personal de l’hospital i prioritzaven les probes diagnòstiques, pels clients que pagaven directament, en perjudici dels usuaris de la sanitat pública.

Utilitzant el banc de sang i teixits i els trasplantaments, també han potenciat el TURISME SANITARI.

Tot això per omplir les butxaques uns quants. Aquestes elits són els metges “de talent”, formats a la sanitat pública. Les pròpies autoritats sanitàries i els gerents, ens expliquen que els volen retenir al Hospital pagant-los aquests sobresous, però, una lleugera mirada sobre els professionals que treballen a Barnaclinic, SA mostra que tenen tots ells entre 3 i 4 llocs de treball. Les INCOMPATIBILITATS no es tenen en compte i constitueix “un MAL COMÚ” d’aquest hospital i d’altres del sistema públic. Els professionals tracten privadament a persones que podrien tractar públicament i fan propaganda activa, tal com consta en el seu contracte de treball, dels serveis privats de Barnaclínic SA. Encara que els malalts són instats a renunciar prèviament als seus drets com usuaris públics, aquesta situació crea un clar CONFLICTE D’ INTERÈS i un ENORME CONFLICTE ÉTIC.

Quin interèsIMG_20170525_185414 poden tenir el professionals en rebaixar la llista d’espera si poden obtenir beneficis intervenint de manera privada i cobrant sobresous a Barnaclínic, sense canviar-se ni tan sols de bata?

Hem de remarcar les irregularitats trobades per les coincidències en el horaris d’atenció, la contractació, els sous per fora de conveni, la facturació…etc. que omplen algunes pàgines d’aquest últim Informe de la Sindicatura de Comptes.

Amb tot això, Barnaclínic manté un deute històric amb l’Hospital Clínic i el benefici net que repercuteix a l’Hospital ha estat fixat per la Sindicatura en 100.000 euros nets anuals.

LA LLEI DE LA MERCANTILITZACIÓ TOTAL DEL SISTEMA DE SALUT o llei COMÍN

Per resoldre aquests i altres fraus de llei, que es produeixen en el sistema sanitari, el Conseller Comín prepara un Projecte de llei per transformar en legals les “irregularitats”, BLINDANT tots els negocis privats existents i el MODEL públic-privat que representa BARNACLINIC, a fi d’estendre’l a tots els centres públics. També preveu de manera general l’activitat privada i la cessió d’espais públics a entitats privades.

Aquesta nova Llei que prepara el Conseller de Salut acabarà MERCANTILITZANT la nostra sanitat pública, per fer NEGOCIS amb la nostra salut. Per això

Exigim el TANCAMENT IMMEDIAT DE BARNACLINIC – FORA PRIVADA DE LA SANITAT I ELS CENTRES PÚBLICS

DIEM NO A LA LLEI COMIN DE L’ESPOLI DEL SISTEMA NACIONA DE SALUT

Per UNA SANITAT PÚBLICA, UNIVERSAL I DE QUALITAT – FEM FORA ALS MERCADERS DE LA SALUT

Assemblea d’usuàries i treballadores Resistència Clínic

 

2 thoughts on “Manifest pel tancament de BarnaClinìc S.A.

  1. Retroenllaç: Barnaclínic, SA La fórmula il·legal de connivència publicoprivada en un hospital públic | L'HOSPITAL CLÍNIC EN LLUITA

  2. Retroenllaç: todo este historial de éxito no hubiera sido posible sin la | ONG AFRICANDO SOLIDARIDAD CON AFRICA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s