MERCADERS DE L’ HOSPITAL CLÍNIC

LA NOSTRA SALUT … EL SEU NEGOCI ESPECULATIU

Els gestors de L’Hospital Clínic són el clar exemple de la connivència públic-privada en sanitat, que consisteix en l’ utilització dels recursos públics per fer negocis i treure beneficis privats.

Mantenen encara funcionant la Clínica privada Barnaclinic SA dintre de les instal·lacions en contra de les resolucions dels Parlament.

El govern ha donat  un nou pas  en la privatització sanitària, posant en els  òrgans de direcció del centre sanitari a coneguts empresaris lligats a la industria catalana i a les empreses de l Ibex35. 

Aprofitant la pandèmia, i la “nova normalitat” aquests empresaris del Clínic volen  apropiar-se d’edificis històrics i els terrenys públics de l’Escola Industrial. Estan preparant una gran especulació urbanística mediambientalment insostenible en un projecte liderat per les empreses del Ibex35, farmacèutiques,  Koplowitz, etc.. a fi d’obtenir  beneficis privats. 

Privatitzar la sanitat ja ha mostrat, l’augment en el numero de morts evitables a residencies i centres hospitalaris. A on es persegueix el benefici privat, la salut i la pròpia vida deixant de ser  l’objectiu prioritari.

En defensa del  interès públic volent desemmascarar i denunciar  els interessos privats que han vingut operant en aquest centre  i per tant exigim:

  • L’hospital Clínic ha d’obrir tots els Serveis i plantes que han tancant , recuperant la capacitat instal·lada real del centre.
  • Tancar  la Clínica privada Barnaclínic SA que opera en una planta de l’Hospital i l’edifici contigu,  segons  resolució del Parlament de Catalunya.
  • Recuperar l’Hospital del  Sagrat  Cor, rescatat  amb diners públics actualment propietat d’una multinacional. i a on es deriven una gran part dels malalts de l’Eixample.
  • Utilitzar els terrenys  i propietats que gestiona la Fundació Clínic, per les possibles ampliacions que el Clínic demana.
  • En una situació com la de manca d’escoles al barri , cal utilitzar els terrenys de l’Escola Industrial a la finalitat  educatives per la que estan destinats
  • Total transparència, per part dels polítics i  dels empresaris que estan negociant amb total opacitat d’esquenes a la ciutadania.

📣 Aturem el projecte i protegim el nostre patrimoni de l’escola industrial 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s