Llistat d’adhesions

Llistat d’adhesions

CATAC-CTS
Des de CATAC-CTS volem encoratjar la vostra protesta i oferir-nos per tot allò que estigui a les nostres mans, sempre en la perspectiva d’aturar aquest procés liberalitzador que sembla indestructible però que no ho és, perquè poc a poc anirem coordinant les múltiples lluites i denúncies que estem portant a terme. En aquests moments no compten amb una secció sindical al Clínic, però difonem la vostra mobilització tant com podem amb eines com http://www.catacctsiac.cat/principal.php?m=03cd440e3108c256d13925f3ecedf952&i=18187 i acudint a la tancada en la mesura de les nostres possibilitats.
La sanitat és un dret, no un privilegi!
No tenim forces per rendir-nos!

UGT CATALUNYA
SECRETARIA DEL SECTOR DE LA SALUT I SERVEIS SOCIOSANITARIS
Companys,
Teniu tot el nostre recolzament en la defensa de la sanitat pública.

CGT
Federación Estatal Sanidad CGT
La federación apoya y promueve todas las acciones en defensa de la sanidad pública universal y la gestión pública transparente (contra los procesos de privatización del patrimonio y la gestión)
Esta organización se pone a vuestra disposición para daros cualquier tipo de soporte que necesitéis para llevar a cabo la lucha en defensa de la sanidad pública.

CGT
Secció sindical CGT-Clínic
http://cgt-clinic.es/

Plataforma Aturem Privatització Sanitat Pública (PAPSP) a la UAB. Estudiants, treballadores i usuàries per la Sanitat de qualitat.
Manifest Aturem Privatitzacions Sanitat – UAB http://www.scribd.com/doc/116229142/Manifest-Aturem-Privatitzacions-Sanitat-UAB

ASSEMBLEA LA MARINA (zf)
Des de l’Assemblea La Marina (zf) donem suport al tancament per una sanitat universal i tant a nivell d’assemblea com a nivell particular, totes i tots estem fent una extensa difusió de la situació, la gent ha de saber que estan jugant amb la seva salut per fer diners. Ànims als que hi esteu de manera més continuada i compteu amb nosaltres.

Sindicat D’estudiants
Desde el sindicat d’estudiants volem donar suport a la vostra lluita, creiem que la lluita per la sanitat i l’educació es la mateixa. Tambe volem expressar el nostre malestar cap a el comite d’ empresa per no donar-vos suport. El sindicat d’estudiants convoca vaga d’estudiants els dies 5,6i 7 de Febrer amb manifestacions a Barcelona i ens agradaria molt que vinguessiu i poguesiu parlar al estudiants sobre la vostra lluita. Anims!!! Obrers i estudiants units i endavant!!!

Associació pel lloguer public assequible 500×20
Anims, estem amb vosaltre.

CUP-Eixample
Des de la CUP-Eixample expressem tota la nostra solidaritat cap a aquelles persones, col·lectius i entitats que han fet possible la tancada i que una altra vegada marquen el camí per defensar la nostra sanitat pública. Alhora, demanem una rectificació als membres del comitè i els emplacem a què es sumin a la lluita de la resta de companys i companyes a la tancada. http://cupeixample.wordpress.com/2012/12/18/treballadors-del-clinic-acampen-al-vestibul-contra-la-privatitzacio-de-lhospital/

Assemblea de l’Esquerra de l’Eixample
Tancada a l’Hospital Clínic per una sanitat pública sense gestions privades fraudulentes. http://www.esquerraeixample.org/2012/12/tancada-a-lhospital-clinic-per-una-sanitat-publica-sense-gestions-privades-fraudulentes/

2 thoughts on “Llistat d’adhesions

  1. Retroenllaç: Llistat d’adhesions « mvargas0302

  2. Llevo muchos años siendo atendido, siempre muy bien, en el Clínic. Ahí nació mi hijo, también. ¡Larga vida ala sanidad pública y de calidad!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s